Guild Wars Forums - GW Guru
 
 

Go Back   Guild Wars Forums - GW Guru > Forest of True Sight > Technician's Corner

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Mar 27, 2011, 12:57 AM // 00:57   #1
oblong
Ascalonian Squire
 
Join Date: Mar 2011
Location: your attic
Profession: N/
Advertisement

Disable Ads
Default Question concerning downloadable client

I lost my GW discs while moving, so I guess I'll download the client. Once you download enough to log in, you gotta download more on the loading screen. My question is do I only have to download that part once or every time I play? Thanks.
oblong is offline   Reply With Quote
Old Mar 27, 2011, 01:37 AM // 01:37   #2
IronSheik
Forge Runner
 
IronSheik's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Wolfenstein: Goldrush
Guild: Zombies Go Nom Nom [Nom]
Profession: N/
Default

Right click shortcut on desktop, select properties, add -image after the quotes

Execute

???

Profit
IronSheik is offline   Reply With Quote
Old Mar 27, 2011, 01:44 AM // 01:44   #3
oblong
Ascalonian Squire
 
Join Date: Mar 2011
Location: your attic
Profession: N/
Default

Alright thank you.

Last edited by oblong; Mar 27, 2011 at 01:47 AM // 01:47..
oblong is offline   Reply With Quote
Old Mar 27, 2011, 03:53 AM // 03:53   #4
ogre_jd
Wilds Pathfinder
 
Join Date: Feb 2008
Location: Canadia
Profession: W/
Default

The -image command on the shortcut will just download the entire game (more than 3GB), so might want to leave it overnight.

It's safe to interrupt the -image download at any time and play the game: the assets of zones and outposts will download the first time you need them while playing, then they'll load from disc afterwards.
ogre_jd is offline   Reply With Quote
Old Mar 27, 2011, 01:58 PM // 13:58   #5
Quaker
Hell's Protector
 
Quaker's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Canada
Guild: Brothers Disgruntled
Default

Quote:
Originally Posted by oblong View Post
My question is do I only have to download that part once or every time I play? Thanks.
You only have to download it once (until the next update). So, either way - by doing an -image or just downloading as you play - you only have to download the content once.... unless it is changed in an update. (And then you only need to download the changed content.)

Btw, because GW1 is dynamic and constantly updating/expanding/changing, you would still need to download a lot of stuff, even if you had your original discs.
Quaker is offline   Reply With Quote
Reply

Share This Forum!  
 
 
           

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:45 AM // 03:45.


Powered by: vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.