Guild Wars Forums - GW Guru
 
 

Go Back   Guild Wars Forums - GW Guru > Forest of True Sight > Questions & Answers

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Feb 22, 2014, 11:17 AM // 11:17   #1
Grotto Attendant
 
upier's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Done.
Guild: [JUNK]
Advertisement

Disable Ads
Default Texmod: Cartography Made Easy. Not working?

http://wiki.guildwars.com/wiki/Guide...aphy_Made_Easy

I've had Texmod/CME installed and been using it without issue. Today I wanted to run it again and I am not able to get it to show up on my map.
I ran the -image command to make sure I had all the files since I remember this messing it up in the past.


Any ideas?
upier is offline   Reply With Quote
Old Feb 22, 2014, 01:51 PM // 13:51   #2
Furnace Stoker
 
MaxBorken's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: London UK
Guild: Teh Academy [PhD]. Officer. Gentleman
Profession: W/N
Default

Yep.

Do it the way I got legendary cartographer.

Line the maps up beneath the game map and hit alt-tab lots of times and look for the areas you need. You don't need texmod.

Do it yourself

Max
MaxBorken is offline   Reply With Quote
Old Feb 22, 2014, 04:59 PM // 16:59   #3
are we there yet?
 
cosyfiep's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: in a land far far away
Guild: guild? I am supposed to have a guild?
Profession: Rt/
Default

I just tried mine and its working properly.
Did you remove the -image when you ran it again? You can have NO updates when it runs.

So try it again it might just be you still had stuff it was uploading.
__________________
where is the 'all you can eat' cookie bar?
cosyfiep is offline   Reply With Quote
Old Feb 22, 2014, 05:53 PM // 17:53   #4
Grotto Attendant
 
upier's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Done.
Guild: [JUNK]
Default

Figured out the problem: I had two copies of the game installed to run MultiLaunch and it seems that the copied version was the system's default version. Which means that when I ran -image, it updated the copy (I run -image with a special shortcut), and then when I then ran Texmod, selecting the original version, that version hadn't been updated: hence no Texmod support. I uninstalled the copy by mistake (I thought of running a fresh install and the game uninstalled the copy instead of the original) and when I ran the original, the first thing it did was to download the update.

As soon as I figured out what happened, I also remembered that the same thing happened to me already before, I just completely forgot about it.


Thanks anyway. ^^
upier is offline   Reply With Quote
Old Feb 22, 2014, 07:29 PM // 19:29   #5
are we there yet?
 
cosyfiep's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: in a land far far away
Guild: guild? I am supposed to have a guild?
Profession: Rt/
Default

yep, if it runs an update it wont run texmod...glad you figured it out and its working again!
__________________
where is the 'all you can eat' cookie bar?
cosyfiep is offline   Reply With Quote
Reply

Share This Forum!  
 
 
           

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:55 PM // 19:55.


Powered by: vBulletin
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
jQuery(document).ready(checkAds()); function checkAds(){if (document.getElementById('adsense')!=undefined){document.write("_gaq.push(['_trackEvent', 'Adblock', 'Unblocked', 'false',,true]);");}else{document.write("